Groenten fermenteren – van seizoen tot seizoen

Eigenlijk is het heel eenvoudig om je groenten te conserveren door middel van fermentatie. Door dit boek wordt je onzekerheid weggenomen. Ga het gewoon proberen!
Fermenteren is een heel persoonlijke manier van voedsel conserveren. Al je het eenmaal doorhebt kun je eindeloos variëren en experimenteren met smaak, kleur en textuur.

Oogsterwold-teamlid An:
“Mits met mate geconsumeerd, is gefermenteerd voedsel heel goed voor je buik!
Duidelijke instructies met illustraties en een handige fermentatiewijzer. Interessante recepten waarin je je creaties (van je eigen oogst) goed kunt verwerken. Prachtige fotografie!”

titelGroenten fermenteren
auteurSam de Wilde – Leentje Speybroeck – Emelie Heller
uitgaveVelt
isbn9789492907080
blz96
verkrijgbaarFlevoVelt
Prijs€ 25,- voor Veltleden € 20,-
Bij FlevoVelt bestel je je boeken over ecologisch leven, koken en tuinieren zonder bezorgkosten, want mits voorradig, kun je het direct ophalen in Almere. Bestel via flevovelt@velt.nu